Za roditelje

Poštovani roditelji,
molimo Vas da se prilikom dovođenja i odvođenja djeteta u vrtić pridržavate aktualnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (5.6.2020).


OBAVIJEST ZA RODITELJE!

Ljetna organizacija rada u DV Jabuka započinje 23.lipnja 2020. i traje do 31.kolovoza 2020.
Organizacija rada odgojno-obrazovnih skupina za rad u ljetnom periodu temeljena je na podacima Vaših anketa, što znači sa smo skupine formirali u skladu s iskazanim Vašim potrebama o boravku djeteta u vrtiću u navedenom periodu.
I tijekom ljetnog perioda svi zajedno smo obvezni poštivati Upute HZJZ za sprečavanje i suzbijanje COVID-19 (20.05.2020.) te Preporuke  za rad s djecom rane i predškolske dobi u dječjem vrtiću (25.05.2020.) Ministarstva znanosti i obrazovanja.
Posebno je važno da i dalje OSTANEMO ODGOVORNI i očuvamo zdravlje svih nas!Poštovani roditelji,
UPUTE HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19 VEZANO ZA RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA I RAZREDNU NASTAVU OD 1. DO 4. RAZREDA TE POSEBNE RAZREDNE ODJELE I RAD S DJECOM S TEŠKOĆAMA KOJA IMAJU POMOĆNIKA U NASTAVI OD 25. SVIBNJA 2020.
možete pročitati  OVDJE. 
IZMJENE I DOPUNE UPUTA TE DODATNE PREPORUKE OD 5.6.2020.
pročitajte OVDJE.
SAVJETE ZA RODITELJE
vezano uz rad vrtića i škola od 25.5.2020. pročitajte OVDJE.


Poštovani roditelji,
informacije o polasku Vašeg djeteta  u vrtić u vrijeme epidemioloških mjera uzrokovanih edpidemijom COVID-19 te preporuke kako ga pripremiti na promjene koje ga očekuju pročitajte ovdje.Poštovani roditelji,
U ovom periodu kada nismo u mogućnosti realizirati redovni  odgojno-obrazovni rad, stručne suradnice i odgojiteljice DV Jabuka pripremile su za vas savjete,  aktivnosti, igre i materijale kojima možete kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim mališanima kod kuće.  

WEB stranici na kojoj se nalaze materijali možete pristupiti klikom na sljedeći link:

https://djecjivrticjabuka.wordpress.com/ 

 OBAVIJEST ZA RODITELJE O PREPORUKAMA POSTUPANJA
U ODGOJNO-OBRAZOVNIM USTANOVAMA 
Poštovani roditelji,
Hrvatski zavod za javno zdravstvo  izradio je niže navedene preporuke općih mjera zaštite a odnose se na zaštitu od bolesti uzrokovane novim korona virusom (COVID-19).

 

COVID - 19 PLAKATObavijest o pravu na olakšice - sudjelovanju roditelja/skrbnika u cijeni redovitog programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja djece u predškolskim ustanovama Grada Zagreba od 1. SIJEČNJA 2020. GODINE

Zahtjev za ostvarivanje prava na olakšicu - sudjelovanje roditelja/skrbnika u cijeni redovitog programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Ako po dijete dolaze druge osobe osim roditelja potrebno je ispuniti 
IZJAVU O DOVOĐENJU te je predati odgojiteljicama.

 

 


Ispiši stranicu